MC-JOBB: Triumph söker återförsäljarutvecklare

Vill du bli ett MC-proffs på heltid? Triumph Motorcycles AB utökar nu sin organisation med en återförsäljarutvecklare. Kanske är det ett jobb för dig? Jobbet handlar visserligen inte om att köra motorcykel på arbetstid, men däremot innebär det att du får jobba med ditt stora motorcykelintresse, och Triumphs motorcyklar i synnerhet.

Som återförsäljarutvecklare hos Triumph Motorcycles AB blir du ett tillskott i en organisation som idag består av sex personer. Med din hjälp vill Triumph Motorcycles AB stärka sitt handlarnätverk och säkerställa en god service gentemot företagets kunder.

För att garantera en växande motorcykelaffär kommer du att jobba aktivt med rekrytering av nya handlare samt implementera och följa upp företagets projekt, kvalitetsstandards och processer i återförsäljarledet. 

Rollen innebär att du har din bas på Triumph Motorcycles AB:s huvudkontor i Stockholm, där du rapporterar till företagets Country Manager. Regelbundna resor förekommer där du besöker både företagets befintliga återförsäljare, nya prospekts och representerar företagets region på huvudkontoret i England.

Om företaget 

Triumph Motorcycles AB är ett helägt dotterbolag till Triumph Motorcycles LTD i England som tillverkar motorcyklar, kläder och tillbehör. Märket etablerades 1902. Nordenkontoret är beläget i Rotebro strax norr om Stockholm, och ansvarar för ungefär 20 återförsäljare i de nordiska länderna. Huvuduppdragen är försäljning och support, marknadsföring, administration samt teknisk support av Triumphs produkter mot återförsäljare.

LÄNK: MER INFO OM JOBBET – OCH ANSÖKAN HÄR

 • ORT

  Sollentuna
 •  
  • OMFATTNING

   Heltid
  •  
  • ANSÖK SENAST

   2017-12-20
 • Kontaktperson

  Susanna Haglund
  08-409 144 49