Under år 2011 utökade KGK Motor sitt omfattande produktutbud med eldrivna motorcyklar från amerikanska Zero, vid sidan om motorcyklar från Suzuki och GasGas. Nu breddar KGK Motor sitt sortiment ytterligare med eldrivna två- och trehjulingar från Vectrix.

Förra året introducerade Vectrix två nya versioner av de innovativa VX-1 kallade VX-1 Li och VX-1 Li + vilka nu drivs av "Lithium Energy Systems", som både ökar räckvidd och prestanda samtidigt som man minskar laddtiden. Och för det andra, firade Vectrix lanseringen av smidiga elskotern VX-2. I år debuterar den revolutionära trehjulingen LiFePO4-versionen av VX-3 Li+.

I samband med CleanWeek 2020, som arrangerades i maj 2011 vid den prestigefyllda banan Zolder i Belgien, utnämndes både Vectrix VX-1 Li/Li+ och Vectrix VX-2 till "European e-Scooters of the Year".

-Vectrix passar perfekt in i vår produktportfölj. Elfordon har kommit för att stanna. Räckvidden ökar hela tiden och när det gäller Vectrix så är modellen som heter VX 3 speciellt intressant eftersom den går att köra på bilkörkort. Vi premiärvisar Vectrix på MC-mässan nu till helgen.

För mer information surfa in på www.vectrix.com