Kawasaki har presenterat populära Z900 som SE-modell.

En distinkt skillnad framtill är adoptionen av ett nytt Brembo-paket. Bromsoken är radialmonterade M4.32 som parats ihop med ø300 mm Brembo bromsskivor och Brembo bromsbelägg som matas av stålomspunna bromsledningar. Slutresultatet för Z900 SE-förare ska därför bli förbättrad bromskraft, mer exakt kontroll, förbättrad känsla och feedback.

Framgaffeln har en ø41mm inverterad design med justerbar kompression och retur, samt steglös justering av förspänning. För att komplettera de övriga uppgraderingarna har man även klätt framgaffeln i guldfärg. Bak hittar vi en ny stötdämpare i form av Öhlins S46, med en separat modul för justering av förspänning. Stötdämparen har även justering för returdämpningen. Med den förfinade framgaffeln fram och Öhlins S46 bak ska Z900 SE ta väghållning och chassifeedback till nästa nivå.

Under ytan hittar vi även ett paket av förarhjälpmedel. KTRC Traction Control tillsammans med olika effektlägen och en Assist & Slirkoppling är några av godbitarna. Ljudet från avgasröret har finjusterats och i förarens vy har vi en ECO-indikator som del av displayen samt möjligheten att koppla din smartphone via Bluetooth och Kawasakis Rideology App.

Z900 SE  kommer finnas tillgänglig i färgen Metallic Spark Black / Candy Lime Green. 

Pris för Kawasaki Z900 SE, från 124.500 kr.