HUSQVARNA NORDEN 901 BEKRÄFTAD FÖR PRODUKTION

Efter den framgångsrika presentationen av NORDEN 901 Concept-modellen på EICMA, har Husqvarna Motorcycles bestämt sig för att denna spännande, nya äventyrsmaskin kommer att tas i produktion, ett drag som understryker Husqvarna Motorcycles växande engagemang för landsvägssegmentet.

NORDEN 901, som för första gången visades upp under den internationella motorcykelshowen i Italien, fick ett varmt välkomnande från deltagande motorcykelfans och motorcykelmedia. Den dynamiska och mångsidiga långväga äventyrsmodellen, som nu kommer att bli ett viktigt tillägg till Husqvarna Motorcycles landsvägsutbud, är utvecklad för att erbjuda den moderna motorcyklisten en mix mellan praktisk tillgänglighet och komfort.

NORDEN 901 är skapt som en äventyrsmotorcykel och är en dynamisk, tvåcylindrig motorcykel med avancerad körergonomi och hög prestanda. Den har distinkt, modern design och ska erbjuda häftig prestanda såväl på landsvägen som offroad. Målet är att modellen ska ha klassledande smidighet och kraftleverans. NORDEN 901 ska lämpa sig perfekt för såväl vardagspendlande, långväga äventyr och allt däremellan.

TEKNISKA Höjdpunkter

=> Smal och lätt äventyrsmotorcykel

• 889,5 cm3 parallelltwin speciellt anpassad för äventyrsbruk

=> Perfekt balans mellan offroadprestanda och touringförmåga

• 21 "framhjul, 18" bak => Bekväm ergonomi och smidig hantering

=> WP-fjädringskomponenter av hög kvalitet

Ytterligare information relaterad till NORDEN 901 kommer att släppas av Husqvarna Motorcycles när det närmar sig lansering.