Duells är Skandinaviens ledande leverantör av tillbehör, personlig utrustning och reservdelar inom motorcykel, motocross, moped, cykel, ATV, snöskoter och marint. Nu söker det Göteborgsbaserade företaget en affärsområdeschef för snöskoter och marint. Kanske är det drömjobbet du har väntat på?

Nu erbjuds rätt person möjligheten att få arbeta i ett spännande företag med stort utvecklingsdriv, starka varumärken, roliga produkter och Skandinaviens största återförsäljarnätverk. Tjänsten ingår i Duells ledningsgrupp och är en nyckelperson för företaget när det gäller att skapa förtroende och goda relationer med kunder och leverantörer och skapa en kreativ och driftig säljorganisation.

Tjänsten är en dubbel roll, dels med övergripande ansvar för sortiment, inköp och leverantörskontakter men också som ledare med ansvar för den operativa ledningen av säljarbetet samt kontorsfrågor inom affärsområdet. Utifrån affärsplanen har man ansvar för den strategiska planeringen samt att sätta budgeten. Inom affärsområdet har man också lönsamhetsansvar samt övergripande ansvar för marknads- och försäljningsaktiviteter i samarbete med marknadsansvarig.

LÄNK TILL MER INFORMATION…