Motospeeds Thomas Klarkner blev den sjunde motorcyklisten som invald i Classic Bike Hall of Fame. Tidningens hederspris ”Stanley”, en staty i gediget brons signerad konstnären Urban Engström, delades ut på MC-Mässan i Göteborg.

-Jag trodde aldrig att det var jag som stod i tur för en sådan hedersutmärkelse, sa en glad men rörd Thomas vid prisutdelningen.

Juryns motivering lyder: ”För en långvarig och målmedveten satsning att nå toppen i såväl sportsliga som affärsmässiga sammanhang. Thomas har med sitt teknikkunnande, förarskicklighet och sina ledaregenskaper tagit tio raka SM-guld i dragracing och klassen Pro Stock under åren 1979–88 samt med liknande egenskaper skapat och drivit sitt företag Motospeed till stor framgång. Thomas har även haft ett stort inflytande på det svenska motorcykelkollektivet med sin inriktning på drag racing och custombyggen samt som teknisk förebild inom trimning av sportmaskiner.”

Övriga invalda i Classic Bike Hall of Fame: Peter Sköld (2008), Kenth Öhlin (2009), Torsten Hallman (2010), Bo Rindar (2011), Nils Hedlund (2012), Thomas Gustavsson (2013).