I avsnitt 26 av MCPODDEN, ett extra långt avsnitt, hänger vi med när vår medarbetare Björn ”BG” Gunnarsson debuterar i världens största endurotävling, GGN, på Gotland. Det blir även ett antal intervjuer med andra förare, allt från debutanter och motionärer till totalsegraren Albin Elowson, som även berättar lite om hur tänket går kring årets Novemberkåsan, som körs i Vimmerby 18-19 november. Vi bjuder även på ett axplock av 2024-nyheter av motorcyklar som presenterades på 2023 års internationella motorcykelmässa EICMA. Dessutom får vi ett snack med SMC:s Jesper Christensen angående nyheten att motorcykeln är det snabbaste och mest kostnadseffektiva transportmedlet för stadstrafik.

I MCpodden delar Johan Ahlberg och Mikael Samuelsson med oss av tips från många års erfarenheter från motorcykelkörning. Vi besöker olika motorcykelföretag, kommer med körtips och gästas av spännande mc-profiler. 

MCPODDEN produceras i samarbete med motorcykeltidningen Fastbikes.se.

Har du tips och önskemål om saker du gärna skulle höra i MCPODDEN är du välkommen att kontakta oss: LÄNK till kontaktformulär.