I avsnitt 24 av MCPODDEN drar vi på hojtur till det gamla klassiska fikastället och samlingsplatsen för motorcyklister, Brostugan, där vi käkar glass och snackar lite minnen. Vi träffar Kent Farman från Norrvalla, som bland annat importerar Royal Enfield och Ural till Sverige. Vi snackar även med Conny Bohlin, om framtiden för världens största endurotävling. Det efter att vi för några veckor sedan möttes av beskedet att tävlingen, som i år firar 40 år, inte kommer att köras på Tofta Skjutfält efter årets upplaga). Vart tar GGN vägen? Slutligen kollar vi igenom skörden av motorcykelnyheter innan vi lämnar anrika Brostugan och kungliga residenset Drottningholm Slott bakom oss.

I MCpodden delar Johan Ahlberg och Mikael Samuelsson med oss av tips från många års erfarenheter från motorcykelkörning. Vi kommer även att besöka olika motorcykelföretag, komma med körtips och dessutom gästas av spännande mc-profiler. 

MCPODDEN produceras i samarbete med motorcykeltidningen Fastbikes.se.

Har du tips och önskemål om saker du gärna skulle höra i MCPODDEN är du välkommen att kontakta oss: LÄNK till kontaktformulär.