GP-stjärnan och TV-kommentatorn Randy Mamola är grundaren till välgörenhetsorganisationen ”Riders for Healt”. Nyligen körde Randy en välgörenhetstour i Lesotho som ett sätt att fira sin 50-årsdag och samtidigt förebereda inför kommande välgörenhetsresor i området. Här kan du se en filmsnutt från resan.

 

Randy Mamola har just återvänt från Lesotho i Afrika efter att ha kört rutten i ”Riders for Health Experience Afrika ” för första gången: "Jag har just haft tio dagars fantastisk motorcykelkörning i det underbara landet Lesotho. Det är fantastiskt att se att denna maskin som ger oss alla så mycket glädje - motorcykeln - har en så stor inverkan på människors liv i Afrika. ”Riders for Health Experience Africa Tour” kommer garanterat att bli en livsförändrande upplevelse. "

Det kommer bara att finnas ett begränsat antal platser på första ”Riders for Health Experience Africa” som kommer att äga rum i oktober 2010. Detaljer om resan kommer att släppas snart. Vill du var en av de första att veta mer, skicka ett e-postmeddelande till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Den totala kostnaden för resan blir cirka £5.000 varav omkring 40% kommer att användas till Riders for Health:s arbete i Afrika. De återstående medlen kommer att användas för att täcka kostnaderna för eventet. Deltagarna kan givetvis öka kostnaden för resan genom sponsring.

 

LÄS MER OM RIDERS FOR HEALTH


SE FILMEN FRÅN NÄR RANDY KOLLAR IN LESOTHO MED MOTORCYKEL

{flvremote}http://files.evisor.tv/200912/10853.flv{/flvremote}