Avsnitt 3 av MCPODDEN är ett lite längre avsnitt, där vi får höra en av Sveriges mest erfarna motorcykeljournalister, Fredrik Lundgren, berätta mer om sitt motorcykelliv. Vi rapporterar från världslanseringarna och provkörningarna av 2023 års KTM 890 Adventure, BMW M1000R och BMW S1000RR. Vi var även på plats och träffade Ida Ohlsson då hon premiärvisade specialbygget "The Balvenie Motorcycle". Vi fortsätter med "Gissa motorcykeln", där det gäller att lista ut vilken motorcykel som hörs under flera tillfällen under avsnittet. Vi får också höra vad Mikael och Johan önskar sig av tomten.

-Avsnittet spelades in några dagar före julafton 2022.

I MCPODDEN-studion finner du Johan Ahlberg och Mikael Samuelsson, som förutom att skapa olika reportage och annat, även kommer att gästas av mc-profiler och andra motorcykelintresserade personer. 

Vi är fullt medvetna om att det finns förbättringspotential, såväl vad gäller ljudkvalitet och annat, men vår målsättning är att det ska bli bättre och bättre allt eftersom vi lär oss.  

Under de kommande dagarna kommer podcasten att indexeras på allt fler ställen där du kan lyssna på poddar. I detta nu finns den att lyssna på här nedan, liksom på Spotify, Amazon, Podbean, Podtail och Apple Podcaster. 

Har du tips och önskemål om saker du gärna skulle höra i MCPODDEN är du välkommen att kontakta oss: LÄNK till kontaktformulär.