Avsnitt 2 av MCPODDEN är ett lite längre avsnitt, där vi får hänga med till Bollnäs för att höra lite mer från årets upplaga av stentuffa endurotävlingen Novemberkåsan, som bjöd på en riktigt blöt folkfest. Vi introducerar "Gissa hojen", där det gäller att lista ut vilken motorcykel som hörs under flera tillfällen under avsnittet. Vi gästas dessutom av Niklas Lindell, VD för KGK Motor, som bland annat har motorcyklar från Honda och Suzuki i sin portfölj.

I MCPODDEN-studion finner du Johan Ahlberg och Mikael Samuelsson, som förutom att skapa olika reportage och annat, även kommer att gästas av mc-profiler och andra motorcykelintresserade personer. 

Vi är fullt medvetna om att det finns förbättringspotential, såväl vad gäller ljudkvalitet och annat, men vår målsättning är att det ska bli bättre och bättre allt eftersom vi lär oss.  

Under de kommande dagarna kommer podcasten att indexeras på allt fler ställen där du kan lyssna på poddar. I detta nu finns den att lyssna på här nedan, liksom på Spotify, Amazon, Podbean, Podtail och Apple Podcaster. 

Har du tips och önskemål om saker du gärna skulle höra i MCPODDEN är du välkommen att kontakta oss: LÄNK till kontaktformulär.