GASGAS Motorcycles har presenterat sina trial-modeller 2020, där GASGAS TXT RACING 300, 280, 250 och 125 nu finns tillgängliga globalt hos utvalda auktoriserade återförsäljare. Alla maskiner tillverkas vid produktionsanläggningen i Girona, Spanien och distribueras av GASGAS Motorcycles GmbH, och kommer med kraftfulla och kompakta tvåtaktsmotorer. 

2020-modellerna av GASGAS TXT RACING består av ett komplett sortiment av avancerade 2-taktsmodeller, som uppges erbjuda klassledande chassiprestanda, stark och kontrollerbar kraft och minimal vikt.

Sortimentets flaggskeppsmodell, TXT RACING 300, erbjuder en potent kombination av linjär kraft och massivt vridmoment. TXT RACING 300 flera valbara motormappar och BRAKTEC hydraulkoppling och bromsar.

Strategiskt placerad mellan TXT RACING 250 och TXT RACING 300, ska TXT RACING 280 erbjuda den perfekta blandningen av manövrerbarhet och kraft - den idealiska modellen för trialförare som vill ta nästa steg i sin trialkarriär, och som vill ha mer motorkraft.

TXT RACING 250 sägs erbjuda den perfekta balansen mellan användbart 2-takts vridmoment och smidig och lätt hantering. TXT RACING 250 är lätt att hantera, mångsidig och utmärker sig i tuff, teknisk terräng.

Som den minsta modellen i GASGAS 2-taktsfamilj är TXT RACING 125 en trialhoj med ett stort hjärta! Med en mäktig och kontinuerlig vridmomentkurva och samma fjädring och chassifunktioner som de större syskonmodellerna, är det den perfekta maskinen för nybörjare och ungdomar.

För ytterligare information om priser och tillgänglighet, se din lokala auktoriserade GASGAS-återförsäljare.