Team Stiff Bike

Nu är det äntligen klart att de två rutinerade toppförarna, Peter Mackhé och Ola Eifrém, kommer att köra de snabba Apriliahojarna i årets supermoto SM. De två kommer att köra för Team Stiff Bike, som är Aprilias officiella Svenska Supermoto Team.

 

Nytillskottet i S1-klassen är Ola Eifrém, en av Sveriges snabbaste och mest rutinerade förare. Ola kommer att sadla en SXV450 i 2009 års Supermoto SM. I S2-klassen har vi den stilrena föraren Peter Mackhé, som kommer att köra en SXV550 för andra året i rad.

Teamet kommer att köra för Stiff-Bike www.aprilia-center.se med support från Aprilia och Allright. Teamet har valt att köra på Bridgestone däck, även det nytt för i år för Ola Eifrém. Nu väntar teamet på att de nya 09-hojarna ska anlända så att de kan prepareras för race, sedan kommer det att läggas ett otal timmar på tester och set-up inför årets SM premiär. Teamet kommer att nöta ordentligt både i Spanien och Italien innan den svenska säsongen sätter igång för att få bästa möjliga ordning på bitarna.

fb_dsc_0073

Teamet har haft stor framgång med att få hjälp från de tekniska sponsorerna trots det rådande konjunkturläget, nästan alla sponsorer som har varit med under 2008 är med även 2009. Teamet tycker att det känns oerhört roligt att företag intresserar sig och engagerar sig i svensk racing, utan all support vore det inte möjligt att göra en satsning på den här nivån.

Passa på att besöka Team Stiff Bike och se en riktig race-Aprilia live i Stiff-Bikes monter (A14:48) på motorcykelmässan På två hjul som pågår 22-25 januari.

fastbikes.se kommer att hålla er informerade om teamets aktiviteter löpande under säsongen.