Yoshimura Suzuki Factory Racing har tecknat ett flerårigt avtal med James Stewart, som kommer att tävla i både AMA Supercross och AMA Pro Motocrossmästerskapet.

Stewart kommer att tävla med en Yoshimura Suzuki Factory Racing RM-Z450 med Redbull Straight rytm i Pomona, Kalifornien den 11 oktober som första tävlingen, följt av Monster Energy Cup i Las Vegas den 17 oktober för att sedan tävla i 2016 års AMA Supercross och Motocross-mästerskapen.

Stewart är en mångfaldig AMA Supercross och Motocross-mästare samt vinnare av titeln ”AMA Athlete of the Year”. År 2014 blev han den första föraren i 450 Supercross-historien att vinna åtminstone en Supercross-final i 10 säsonger i rad.

Han kommer att göra sällskap med den lovande föraren Blake Baggett, vilket gör att Yoshimura Suzuki ser ut att ha en av de mest imponerande förar-uppställningarna i AMA Supercross och Motocross.

James Stewart kommenterar: "Jag är glad att fortsätta min karriär med Suzuki. Teamet har varit mycket stödjande och jag ser fram mot att få komma tillbaka på motorcykeln och vara tillsammans med mina killar varje helg. Jag ser verkligen fram emot att komma tillbaka till racingen. Eftersom jag var tvungen att vara ifrån racingen en tid fick det mig att inse hur mycket jag saknar det och hur mycket jag vill vara där. Jag har fortfarande en tävlingsanda och vill komma tillbaka och ge mitt allt under de sista åren av min karriär. Jag vill också tacka alla fans och sponsorer som har stannat med mig. Jag är redo att tävla. Jag ser fram mot att se den första grinden falla.”