Rockstar Energy Husqvarna Factory Racings Zach Osborne kommer att vara borta från racingen för resten av 2018 års Pro Motocross-säsongen. Detta efter att Osborne drog på sig en axelskada som kommer att kräva operation, vid Thunder Valley National förra helgen i Lakewood, Colorado. Återhämtningstiden sträcker sig över 2018 års motocross-säsong. 

 

Zach Osborne: "Jag är extremt missnöjd, minst sagt. Att vinna fjärde mästerskapstiteln i följd med på FC 250 var något som jag ville så gärna. Det är nästan surrealistiskt att det inte kommer att gå, men jag vet att allt händer av en anledning. Jag använder den här tiden för att förbereda mig mentalt och fysiskt för utmaningen av mitt första år i 450-klassen. Jag ser fram mot påbörja min rehabilitering och gå vidare till nästa steg i min karriär! "

Rockstar Energy Husqvarna Factory racing har nu två skadade förare, och har nu meddelat att Phil Nicoletti kommer att fylla en av platserna bakom styret på FC 450 Rockstar Edition, under resten av amerikanska Pro Motocross-säsongen. Nicoletti kommer till teamet med trettio topp-tio-placeringar i sin Pro Motocross racingkarriär.

Phil Nicoletti: "Jag är glad att få möjlighet att avsluta Pro Motocross-säsongen med Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing team. Jag ser fram emot att komma upp på motorcykeln och visa alla vad jag har att ge. Tack till alla som stöder mig, vi ses på High Point National! "