Suzuki MotoGP Test Team avslutade det tre dagar långa testet på Sepang-banan i Malaysia under fredagen stärkta av förbättrade resultat efter att ha testat flera nya delar och inställningar. Här kan du läsa mer, och kolla in ett antal bilder från testet.

Testförare Randy De Puniet hann med totalt 188 varv på den 5,543 kilometer långa banan under de tre testdagarna, och kapade nästan två sekunder på sin initiala bästa-tid och avslutade fredagen med ett varv på 2:01.430, som placerade honom på 12e plats i totala resultatlistan.

LÄNK TILL TEST-RESULTAT

Under testet arbetade Suzukis MotoGP-team framförallt med nya elektroniska tändinställningar. Dessutom testades en ny motor och en ny ram under fredagen.

mgpsepang-test-2--de-puniet45

 

Randy De Puniet kommenterar:

"I slutskedet att testet gjorde vi några bra framsteg med elektronik-inställningarna, och under den sista körningen fann vi något som verkligen resulterade i ett rejält lyft i körningen. Totalt sett kapade vi mer på differensen till de snabbaste förarna jämfört med under det första testet och nu känner jag mig mer bekväm på motorcykeln. Karaktären är fortfarande lite aggressiv men nu har vi fått bra information och vi vet vad vi ska fokusera på framöver. Vi testade även en ny ram idag och planerar att fortsätta testa den med nya inställningar framöver för att ytterligare utvärdera detta."

 

KLICKA FÖR STÖRRE EXEMPLAR...

mgpsepang-test-2--team12

mgpsepang-test-2--team14

mgpsepang-test-2--team15

mgpsepang-test-2de-puniet4

mgpsepang-test-2de-puniet17