Steve Holcombe har tecknat ett nytt tvåårskontrakt med Beta Motorcycles, vilket betyder att vi kommer att se honom fortsätta att tävla med Beta Factory Racing-laget i FIM Enduro World Championship under 2020 och 2021 års säsonger.

Steve har kört Beta från början av sin professionella endurokarriär, och hittills har han haft ett mycket framgångsrikt partnerskap med den italienska tillverkaren. Redan 2016, under sitt första år i seniorklassen säkrade Steve sin första VM-titel i endurons E3-klass tillsammans med Beta. Den följande säsongen vann Steve den eftertraktade EnduroGP-titeln som han förra säsongen framgångsrikt försvarade sin samtidigt som han toppade poängtabellen i Enduro 3-kategorin.

Steve Holcombe: "Jag är väldigt glad över att få fortsätta med Beta Motorcycles och Beta Factory Racing-teamet fram till 2020 och 2021. Från min första världstitel 2016 till förra årets EnduroGP-VM har varit en otrolig resa tillsammans med Beta. De har litat på och stöttat mig från början, tillsammans har vi visat att vi är ett bra team och har haft en del otroligt framgång. Vi ser fram emot vad vi har framför oss, våra mål är samma som tidigare och vi kommer att fortsätta arbeta hårt för att uppnå mer framgång. Att fortsätta att vara en del av Betafamiljen är något jag är mycket stolt över. "