Harley-Davidsons sökande efter en förare till Discover More-turnén 2015, har resulterat i många ansökningar från hela Europa. Och vi kan nu avslöja vinnaren av drömjobbet. Luis Castilla kommer nu börja planera och utföra det häftigaste MC-äventyret, och det kommer ta honom runt hela Europa. 
 
Vissa ansökanden har beskrivit mc-äventyret som ”det här kan bara ske en gång i livet” och ”en chans att se världen”. Castilla har blivit utvald till Discover More 2015 som innebär en två månader lång resa med alla omkostnader inräknade, samt en lön på € 25 000 och en Street Glide™ Special touring mc som kommer köras på turnén. Och Castilla kommer även få behålla hojen efteråt. 
Denna erfarna motorcyklist och äventyrare från Frankrike var noggrant utvald från mer än 10 000 ansökningar från 27 länder. Teamet från Harley-Davidson är mycket imponerade kring de inspirerande ansökningarna, både de skrivna och videoansökningarna som kommit in. Luis passion för motorcyklar, att möta nya människor och andra kvalifikationer gjorde att han fick det eftertraktade jobbet.
Efter han fick reda på att han blivit utvald säger Luis: ”Jag är helt exalterad över denna möjlighet, som utan tvekan är något av det häftigaste jag kommer få uppleva i livet. Som mc-förare och passionerad resenär, är Discover More 2015 allt jag letat efter. Att få dela med sig av upplevelsen av att köra en Harley-Davidson motorcykel genom Europa, höra lokalbefolkningen berätta om sina mc-äventyr och köra tillsammans med dem genom byar och städer kommer vara en stor del av upplevelsen. Jag vill dela med mig av allt jag får vara med om, så även andra kan förstå hur storslagen den här resan kommer bli.”
Castilla kommer nu planera sitt hojäventyr för avfärd i maj 2015. Sommaren spenderas i Europa körandes genom några av de mest spektakulära landskap som Europa har att erbjuda. Han kommer följas av ett filmteam som dokumenterar och delar hans upplevelser på sociala medier samt bloggen på www.greatestrides.eu 
 
Premiär för GreatestRides.eu
Samtidigt lanseras även sajten där mc-förare från hela Europa, mellanöstern och Afrika kan ladda upp och dela med sig av sina egna reseäventyr på hoj. Luis och hans följe kommer använda detta material de kommande veckorna för att få inspiration till rutten för Discover More 2015. Detta online community, skapad av mc-förare, för alla mc-förare kommer hjälpa till i planering av rutter, upptäcka nya mc-vägar, lokala evenemang och platser att besöka, oavsett vilket märke eller motorcykel du kör.
 
För mer information kring Discover More 2015, om du vill dela med dig av din bästa mc-rutt eller vill följa Luis Castilla på hans resa genom Europa, besök www.greatestrides.eu.