Nu fick du just ännu fler anledningar till att köpa ny enduromotorcykel. För att fira framgångarna i Enduro ger KTM bort 6000 kronor i KTM PowerParts vid köp vid varje ny KTM EXC av 2014 års modell.

KTMs EXC-maskiner tog både Antoine Meo (E1) och Christophe Nambotin (E3) och Taddy Blazusiak (Super Enduro) till sina respektive titlar förra året. Därför har nu KTM tagit fram en Victory Box som innehåller en bonus på KTM PowerParts till ett värde av 6000 kronor vid köp av en ny EXC standard av årets modell.

Som du kanske redan känner till så erbjuder KTM många olika EXC-modeller, såväl två- som fyrtaktare, där alla EXC-modeller har ett antal olika stilalternativ och innefattar funktioner såsom WP:s senaste fjädring med PDS-teknik, påkostade fälgar med CNC-nav och Brembo-bromsar.

 

HÄR KAN DU LÄSA PROVKÖRNINGEN AV 2014 ÅRS 250 och 300 EXC

 

HÄR KAN DU LÄSA PROVKÖRNINGEN AV 2014 ÅRS 250EXC-F

 

Så vad väntar du på? Nu har du chansen att lägga vantarna på ett ny KTM EXC och fylla din Victory Box med de KTM PowerParts som du vill förädla just din enduromaskin med. Men skynda, erbjudandet är begränsat och går endast att ta del av hos KTMs återförsäljare i Sverige mellan den 5 februari- 31 mars 2014.

För mer information klicka HÄR