I den 25:e James Bond-filmen ”No Time To Die”, med Daniel Craig i rollen som den brittiske underrättelseagenten med licens att döda, kommer vi få se nya Triumph 900 Tiger och Scrambler 1200 i flera spektakulära actionscener.

TRIUMPH Motorcycles och James Bond-filmskaparen har ingått i ett officiellt partnerskap vilket gör att vi kommer att kunna se Triumphs motorcyklar i nästa James Bond-rulle ”No Time To Die”, som har världspremiär 2 april 2020.

Triumphs vd Nick Bloor; ”Här på Triumph är vi glada över att samarbeta med den senaste James Bond-filmen, No Time To Die. Triumph Motorcycles har turen att ha en rik historia med att förekomma i många fantastiska blockbusterfilmer, så filmduken är inte främmande för vårt varumärke. Vi vet att våra motorcyklar är oerhört kapabla och vi ser fram emot att se dem i aktion när filmen visas, inklusive den nya Tiger 900-modellen. ”

James Bond stuntkoordinator Lee Morrison kommenterar; ”Triumph gav oss tidiga Tiger 900-prototyper före lanseringen så att vi kunde filma på tre viktiga platser långt innan motorcykelns officiella avslöjande. Jag måste säga att vi bokstavligen har kastat allt mot dem. Stora skarpa vassa stenar, djup kladdig lera, höga hastigheter, stora hopp och enorma stigningar och branta nedförsbackar under mängder av olika förhållanden. Tigrarna har verkligen klarat uppgiften otroligt bra, utan mekaniska problem, och för mig bevisar detta verkligen deras allsidiga karaktär.”