Premiär för MCPODDEN med Fastbikes.se

Nu kan du lyssna på första avsnittet av MCPODDEN, som kort och gott kommer att handla om motorcyklar och allt som hör därtill. 

I MCPODDEN-studion finner du Johan Ahlberg och Mikael Samuelsson, som förutom att skapa olika reportage och annat, även kommer att gästas av mc-profiler och andra motorcykelintresserade personer. 

I premiäravsnittet presenterar Johan Ahlberg och Mikael Samuelsson sig själva, och berättar mer om vad MCPODDEN är tänkt att handla om. Dessutom berättar Anders Sarbäcken, VD för KTM Scandinavia, mer om sitt motorcykelintresse, och inte minst om framtiden för KTM och motorcyklar i stort.  

Vi får även höra, med stundtals skrapig ljudkvalitet, när Johan Ahlberg träffar Hollywoodskådisen och motorcykelentusiasten Keanu Reeves, som kör motorcykel i stort sett dagligen.

Vi är fullt medvetna om att det finns förbättringspotential, såväl vad gäller ljudkvalitet och annat, men nu kastar vi oss ut i det okända, med målsättningen att det ska bli bättre och bättre allt eftersom vi lär oss.  

Under de kommande dagarna kommer podcasten att indexeras på allt fler ställen där du kan lyssna på poddar. I detta nu finns den att lyssna på här nedan, liksom på Spotify, Amazon, Podbean, Podtail och Apple Podcaster. 

Har du tips och önskemål om saker du gärna skulle höra i MCPODDEN är du välkommen att kontakta oss: LÄNK till kontaktformulär.

 

Vi hörs!