Moto Guzzi-museet i Mandello del Lario återöppnas

Moto Guzzi-museet i Mandello del Lario har öppnat igen. Det renoverade museet visar upp historien om Moto Guzzi-märket med dess motorcyklar, triumfer och hjältar. 

Museet erbjuder entusiaster en helt nyskapad besöksupplevelse, där den extraordinära motorcykelsamlingen nu är uppdelad i tre stora temaområden med produktionsmodeller, racingmodeller och militära modeller, noggrant ordnade i kronologisk ordning.

Samlingen av sällsynta och fascinerande modeller är den enda i sitt slag globalt och omfattar 160 exemplar som har restaurerats noggrant och minutiöst under de senaste månaderna, en värdefull operation utförd helt och hållet av Moto Guzzis egen personal.

Tillgång till Moto Guzzi-museet är helt gratis och ges genom den berömda röda porten på Via Parodi 63 i Mandello del Lario, Italien, från måndag till lördag.

Måndagar till torsdagar är museet öppet från 14.30 till 16.30 och besök måste bokas i förväg. Fredagar och lördagar är öppettiderna förlängda till åtta timmar, tillträde är fritt från 10:00 till 18:00, och guidade turer är tillgängliga om de bokas i förväg.

Reportage

Fler artiklar

För några dagar sedan kunde vi presentera den första provkörningen av nya M 1000 R. Nu är det dags att presentera Mikael Samuelssons reportage från...

BMW M 1000 R är baserad på nuvarande S 1000 R och S 1000 RR, som trimmats för att erbjuda prestanda utöver det vanliga. Mikael Samuelsson har...

Sport

Fler artiklar