2019 års Roadmaster Elite från Indian Motorcycles

Indian Motorcycle har presenterat sin senaste ultra-premium touring-motorcykel, 2019 års Roadmaster Elite. Roadmaster Elite, som kommer i begränsade upplaga, lär vara en komfortabel långfärdsmaskin med ikonisk indian-design.

Varje Roadmaster Elite kommer med Wildfire Red Candy och Thunder Black Crystal-färg med 24-karats guldplätering. Varje motorcykel genomgår en noggrann lackeringsprocess som tar nästan 30 timmar att slutföra och är gjord för hand.

2019 års Roadmaster Elite får ett uppgraderat PowerBand ™ Audio Plus-system på 600 watt, med bagage- och sadelväsk-högtalare som sägs vara 50 procent kraftigare än standardsystemet som erbjuds på 2019 års Roadmaster. PowerBand Audio Plus-systemet har en förstärkt nio-bands dynamisk equalizer som automatiskt anpassar specifika frekvenser till optimal nivå vid olika fordonshastigheter för att kompensera för väg-, vind- och motorljud för att leverera kristallklart ljud i alla körförhållanden.

Ytterligare premium-faciliteter som är unika för Roadmaster Elite inkluderar armstöd i läder för passageraren, extra stora fotplattor i aluminium för förare och passagerare, och en hel del kromdetaljer.

Thunder Stroke® 111-motorn, uppges erbjuda 151 Nm vridmoment vid 3000 varv / min för exceptionell acceleration vid låga varvtal. Dessutom kommer modellen med tre valbara körlägen, inklusive Tour, Standard och Sport.

När Thunder Stroke 111 når driftstemperaturen och omgivningstemperaturen överstiger +15° C stängs tändningen för den bakre cylindern automatiskt av när motorcykeln står på tomgång, vilket resulterar i mindre motorvärme för ökad körkomfort vid långsam eller stopp i trafiken. Den bakre cylindern aktiveras omedelbart när gasen appliceras för en sömlös övergång till full effekt. Vidare kommer modellen med Indian Motorcycles Ride Command®-systemet ett så kallat infotainment-system med sju-tums handsk-kompatibel pekskärm och ”turn-by-turn”-navigering, anpassningsbara informationsskärmar, Bluetooth®-kompatibilitet och enkel att para med Indian Motorcycle Ride Command mobilappen för fjärråtkomst till viktig fordonsinformation. Föraren kan också planera en färdrutt med upp till 100 punkter på Ride Command-webbplatsen och överföra den trådlöst till motorcykelns navigator via Bluetooth.

2019 Roadmaster Elite kommer också som standard med alla slags bekvämligheter, inklusive full LED-belysning, tvåsits lädersadel med elvärme för såväl förare som passagerare, ABS, eluppvärmda handtag, nyckelfri ”Keyless” tändning, justerbar vindruta, väderbeständiga, fjärrlåsande sadelväskor, ett rymligt bagageutrymme, med över 140 liter förvaringsutrymme, som bland annat ska rymma två integralhjälmar.

Reportage

Fler artiklar

Sport

Fler artiklar

En prolog, tolv etapper, 4800 kilometer specialsträckor, två loop-etapper och en maratonetapp är några av de viktigaste detaljerna som arrangören...