Missa inte helgens Custom Bike Show i Norrtälje

Nu på lördag 2 juni arrangerar Twin Club MC Norrtelje den populära hojträffenCustom Bike Show för 44:e gången sedan 1971. Oavsett om du är sporthojsförare, nakenförare, offroadnisse eller glidare så finns det massor av motorcykelkonst på högst nivå att kolla in. 

Till i år har arrangören valt att "möblera om" ordentligt på området då hamnsidan i Norrtälje är under ombyggnad. Utställningen, musik och marknadsstånd kommer som vanligt att återfinnas i Societetsparken medan övriga aktiviteter och mc-parkering kommer att spridas över närliggande gator och torg. 

Som vanligt är Custom Bike Show även den nordiska deltävlingen i AMD’s World Championship of Custom Bike Building. Det betyder att tre stycken pristagare kommer att utses för att representera norden i VM-finalen i Köln, Tyskland. Kostnaden för detta sponsras av Twin Club Mc.
Naturligtvis återkommer det för utställningen klassiska prisbordet på Custom Bike Show™ som i år lära vara värt mer än 400000 kronor.

I vanlig ordning finns dessutom olika sorters förfriskningar och mat att förtära, liksom allehanda varor och attraktioner på olika platser inom utställningsområdet.

Reportage

Fler artiklar

Att se sig om i världen med motorcykel är ett trevligt och spännande nöje. Här följer några tips på olika resmål utanför Sverige för dig som hellre...

Här hemma i Sverige finns otaliga spännande vägar och resmål. Men för dig som inte kan få nog av läckra, till synes oändligt välkurvade vägar, är en tur i Alperna...

Sport

Fler artiklar

Marc Marquez (Repsol Honda Team) vann en suverän seger i helgens Grand Prix i Japan. 2019 års MotoGP-världsmästare avbröt en tidig utmaning från...