Missa inte helgens Custom Bike Show i Norrtälje

Nu på lördag 2 juni arrangerar Twin Club MC Norrtelje den populära hojträffenCustom Bike Show för 44:e gången sedan 1971. Oavsett om du är sporthojsförare, nakenförare, offroadnisse eller glidare så finns det massor av motorcykelkonst på högst nivå att kolla in. 

Till i år har arrangören valt att "möblera om" ordentligt på området då hamnsidan i Norrtälje är under ombyggnad. Utställningen, musik och marknadsstånd kommer som vanligt att återfinnas i Societetsparken medan övriga aktiviteter och mc-parkering kommer att spridas över närliggande gator och torg. 

Som vanligt är Custom Bike Show även den nordiska deltävlingen i AMD’s World Championship of Custom Bike Building. Det betyder att tre stycken pristagare kommer att utses för att representera norden i VM-finalen i Köln, Tyskland. Kostnaden för detta sponsras av Twin Club Mc.
Naturligtvis återkommer det för utställningen klassiska prisbordet på Custom Bike Show™ som i år lära vara värt mer än 400000 kronor.

I vanlig ordning finns dessutom olika sorters förfriskningar och mat att förtära, liksom allehanda varor och attraktioner på olika platser inom utställningsområdet.

Reportage

Fler artiklar

I mer än 35 år har boxermotorn hos BMW Motorrads RT-modeller (liksom de mer offroadorienterade GS-modellerna) stått för kraftfull och pålitlig...

Sport

Fler artiklar