Den 3 juni 2017, den första lördagen i juni, och för 43:e gången sedan starten 1971, är det dags för Custom Bike Show. Utställningen har blivit en av världens mest meriterade motorcykelutställningar för ombyggda motorcyklar och lockar över 300 utställare i 9 olika klasser. Evenemanget lockar årligen cirka 15 000 besökare och 7000 motorcyklar.

Custom Bike Show är i grunden en utställning för ”customiserade” motorcyklar i klasserna HD Chopper, Chopper, Custom, Classic Custom, Klassiker, Trike, Cafe Racer, Bagger, Bästa lack samt Peoples Choice, med en sammanlagd prispott på 400.000 SEK. Till det kommer också att Custom Bike Show™ är den skandinaviska VM-deltävlingen till AMDs World Championship of Custom Bike Building. 

Förutom utställningen är det ett späckat program för den som besöker Societetsparken, mitt i Norrtälje. Förutom mängder av motorcyklar är det rockmusik på scenen, Sixpack Holidays från Norrtälje och Stacy Collins som levererar musik med både rock, blues och lite country. Men det händer mer, det är ett fullspäckat dagsprogram med motorcykelkonster och snöskoteråkning 

David Burman försöker upprepa sitt världsmästarhopp på Custom Bike Show!

David Burman kör Snöskoter på vatten! Snöskoter körs mest på snö, en mer fast form av vatten, men på Custom Bike Show kommer David att köra på vattnet i Norrtälje hamn. Målet är att göra ett hopp och lyckas med en perfekt backflip och sedan köra vidare mot land. David har lyckats med det en enda gång tidigare – målet är att lyckas igen i Norrtälje. David har hållit på med extremsport i princip hela livet, började med bmx och mountainbike, fortsatte sedan med motocross och fmx men kör nu endast freestyle och friåkning med sin snöskoter både på snö och vatten. David är en av åkarna i "Northernlightfilms" också som är en av Sveriges mest etablerade snöskoterfilmer.

 

Jimmy Olsson, Rackartygarna, kommer till Custom Bike Show igen!

Rackartygarna är Sveriges största extremsport och underhållningsgrupp som består av sex stycken killar som alla har olika specialiteter som tillsammans bildar en unik mix av galenskaper. 
Jimmy Olsson är en av killarna som sysslar med Motorsport på heltid och kommer till Norrtälje och Custom Bike Show och uppträder 3 juni. Jimmy kommer att uppträda tillsammans med Norrtäljes duktiga Stuntåkare; Marcus Edlund, Robert Löfberg och William Mattsson. Det blir avancerad motorcykel körning på möjliga och omöjliga vis. Jimmy har vunnit massor med priser, bl.a har han varit nordisk mästare i Trial. 

Camilla & Johan Tildemyr kommer till Custom Bike Show!

Dödsryttare var för 100 år sedan ett namn på våghalsiga motorcyklister som utförde vågade körningar i hög fart, ofta på oväntade sätt. Camilla och Johan Tildemyr för traditionen vidare genom att med gamla motorcyklar kör på insidan av en stålkula. Camilla och Johan uppträder på Custom Bike Show den 3 juni med flera föreställningar i Societetsparken. 

Sixpack Holidays

https://www.facebook.com/sixpackholiday1/

 

Stacy Collins:

http://www.staciecollins.com/

 

David Burman: 

https://www.youtube.com/watch?v=fTrC8WDOLzU

Johan Tildemyr:

https://www.youtube.com/watch?v=s3HbhVjGsHU

 

Jimmy Olsson

http://www.rackartygarna.se/jimmy-olsson