Företaget Alternativ 1 Motorcyklar i Kalmar utökar med Triumph Motorcycles.

-Alternativ 1 Motorcyklar fortsätter att växa och det känns därför bra att vi kan inleda säsongen med att välkomna ytterligare ett varumärke, säger Tom North, ägare av bolaget. Triumphs breda modellprogram passar väl in i vår befintliga målgrupp men kommer också att locka till sig nya kunder genom sina fräcka Modern Classic-cyklar - ett segment som vi delvis saknat.

Alternativ 1 Motorcyklar startade sin verksamhet 2013 och är idag auktoriserad leverantör av BMW, KTM, Honda ATV och nu också Triumph.

-Vi har saknat en representant i den här delen av landet och är glada över att Alternativ 1 Motorcyklar vill släppa in oss i sin kundkrets. Företaget är minst sagt en uppstickare i MC-Sverige och har på bara 5 år tiodubblat sin försäljning av motorcyklar i regionen, säger Hasse Näslund som ansvarar för den skandinaviska etableringen inom Triumph.

-Under våren 2018 sker en stor ombyggnad hos Alternativ 1 Motorcyklar då vi mer än fördubblar vår butiksyta, bygger en helt ny verkstad och lager, samt ett attraktivt café som förhoppningsvis blir regionens självklara träffpunkt för dig som gillar att åka hoj, säger Tom North.

Mer information: www.alternativ1mc.se