KTM har nu officiellt meddelat att den andra upplagan av europeiska KTM ADVENTURE RALLY kommer att hållas på Sardinien i slutet av juni 2018.

KTM ADVENTURE RALLY är för dem som fullt ut vill omfamna ”KTM READY TO RACE”-andan och njuta av härlig körning på såväl asfalt- som löst underlag i otroliga omgivningar för att skapa nya vänskapsband med likasinnade och få oförglömliga minnen på köpet  -  tillsammans med KTM-ambassadörer och anställda. Eventet är exklusivt för de första 150 KTM ADVENTURE-ägare som anmäler sig.

Som ett komplement till befintliga etablerade KTM ADVENTURE-events som har skett årligen i Australien, Nya Zeeland, USA, Kanada och Sydafrika, arrangerades den första europeiska upplagan i Bardonecchia, Italien under tidigare i år. Den exklusiva gruppen av förare fick uppleva otroligt körning i det bergiga området i norra Italien. Efter kundernas återkoppling har den vackra ön Sardinien utsetts till 2018 års plats för KTM-äventyren, med sin oändliga havsutsikt, sandiga spår, kurviga bergspass och till och med extrema offroadstigar med spännande terräng.

Rakt igenom organiserat av KTM är det tre dagar långa guidade ”rallyt” skräddarsytt för att passa alla typer av förare - från nybörjare till mer erfarna ADVENTURE-förare - och erbjuder endast 150 platser för ägare av följande KTM-motorcyklar: 640, 690, 950 , 990, 1050, 1090, 1190 och 1290 ADVENTURE-modeller. 

Anmälan öppnar i början av 2018 på www.ktm-adventure-rally.com med mer information om evenemanget.