Inför helgens MotoGP på Philip Island i Australien drog Honda-föraren i MotoGP, Dani Pedrosa, och KTM-föraren i Moto3, Jack Miller, en sväng inne i centrala Melbourne intill ikoniska Yarra River. Under publikfriandet bjöd de två förarna på bakhjulskörningar och annat bus, så till den milda grad att Dani Pedrosa stöp i backen med sin exklusiva Honda RC213V MotoGP-maskin.

Under showandet inne i centrala Melbourne drog Pedrosa i backen vid en vänsterböj, men lär ha klarat sig utan personskador.

view 2a43048cfa

-Det var fantastiskt att få chansen att vara här i Melbourne och köra längs Yarra River. Det svåraste var faktiskt att köra motorcykeln på bakhjulet, eftersom vi uppenbarligen inte kunde köra i den typ av hastighet du kan på Phillip Island! Att köra inne i staden var ett speciellt sätt att göra entré på i Australien, kommenterade Pedrosa.

-Det här var onekligen en härlig extra testvända - Jag var bara tvungen att vara noga med att inte krascha ner i floden. Det var häftigt att se massor av hemmafans komma nära till motorcyklarna. Nu kommer vi att bege oss till banan; efter att ha förlorat viktiga poäng i Japan, finns det inte längre något annat val än att ge fullt för att vinna och de 25 poäng som följer med det, kommenterade Miller.

LÄNK TILL "ACTIONFILM" FRÅN PEDROSA OCH MILLERS KÖRNING I MELBOURNE...