Häromdagen nådde Yamaha racing den smått otroliga milstolpen i form av fem miljoner Facebook-fans, vilket gör denna grupp till en av världens främsta samlingsplatser för fans av motorcykelracing. Det vill Yamaha fira med en tävling, där du har chansen att vinna en VIP-resa för dig och en vän till MotoGP eller Motocross of Nations…

Yamaha kommer att göra det möjligt för en lycklig vinnare och en vän att hänga med på en VIP-resa till San Marinos Grand Prix i september som gäst hos Movistar Yamaha MotoGP-teamet. Dessutom finns chansen för en lycklig vinnare och en vän att vinna en VIP-resa till Motocross of Nations som gäst hos Yamaha Factory Racing.

Att delta i i tävlingen är tämligen enkelt. Du tar helt enkelt en så kallad selfie-bild (bild på dig själv) tillsammans med någon av Yamahas R- eller YZ-motorcykel. Du kan sedan ladda upp bilden via Facebook, eller helt enkelt lägga till den i ditt Twitter- eller Instagram-flöde.

Du måste även lägga till två hashtags på bilden för att se till att Yamaha kan se bilden, så tagga din selfie med #5millionfans och #yamaharacing och bilden kommer att visas i ett speciellt galleri på Yamahas tävlingsida.

De vinnande bidragen kommer att väljas av de främsta domarna; Valentino Rossi kommer att välja sin favoritbild med R-cykel och Jeremy Van Horebeek kommer att välja sin favorit bland YZ-maskinerna.

Tävlingen pågår fram till den 15: e augusti så du har gott om tid att ta en selfiebild med din favorit bland Yamahas R- eller YZ-maskiner (gammal som ny)…

LÄNK TILL MER TÄVLINGSINFORMATION….