Nu är det bara några dagar kvar till årets MC-Mässa, som hålls i Göteborg, slår upp dörrarna torsdag 28 januari och pågår fram till söndag den 31.

-I år satsar vi mer än någonsin på de yngre besökarna och erbjuder fritt inträde för alla som är 18 år eller yngre under torsdagen och fredagen. ”MC-mässan ska vara en fest för hela familjen där man umgås och delar upplevelser, säger mässansvarige Peter Näsman.

I aktivitetshallen kommer det pågå massor av uppvisningar och även finnas möjligheter att prova på själv. De yngre kan testa mini-trial, medan de lite äldre ungdomarna kan provköra mopeder, fyrhjulingar och motorcyklar på testbanan.

-Vi tycker det är bra att kunna erbjuda provkörning av mopeder. I Göteborg finns ett stort gediget moppeintresse och det är hos mopedåkarna återväxten finns, säger Magnus Ljungström som ansvarar för aktiviteterna i actionhallen. 

Och mycket aktion kommer det det verkligen finnas att titta på: Jimmy från Rackartygarna bjuder på en trial-show som trotsar naturlagarna medan Elliot, Josef och Crill utför några av Sveriges bästa MC-stunts. På plats finns även Dirty Dennis och Lazy Joe som utlovar nya spännande balansnummer på sina sekelgamla Indians.

Eftersom intresset för snö- och vattenskotrar, fyrhjulingar och andra motoriserade fritidsfordon har växt under de senaste åren så utökas det redan framgångsrika Powersport-temat ytterligare i år, med ännu fler utställare och nyheter för hela familjen.

Passa på att köpa dina biljetter på webben innan besöket på mässan till rabatterade priser så slipper du dessutom köerna i kassan.

Alla priser och uppgifter finns på: www.mcmassan.se