Harley-Davidson återförsäljare över hela Europa är klara för att tävla om titeln bästa custombyggaren. Tävlingen går ut på att anpassa det senaste tillskottet i Harley-sortimentet – Street 750. För Norden finns det två återförsäljare som har tagit sig vidare i tävlingen. Detta har resulterat i en kamp mellan Harley-Davidson Oslo och Harley-Davidson Østfold. Båda återförsäljarnas cutombyggare har offrat blod, svett och tårar för att skapa två vackra customiserade Harley-Davidson Street 750-hojar som väcker stor uppmärksamhet. 

Battle of the Kings-tävlingen pågår fram till juni 2015 och innebär att personal från auktoriserade återförsäljare runt om i Europa, tävlar mot varandra genom att tillämpa sina customiserings-färdigheter på en Street 750, den senaste modellen från Harley-Davidson. Tävlingen är en process i två steg. Det första steget är en lokal Custom Kings-tävling för att utse ”Nordens Custom King”. Vinnaren går sedan vidare till den europeiska tävlingen där alla nationella mästare möts.

HD-OSLO-CustomKing-main

BIDRAGET FRÅN HARLEY-DAVIDSON OSLO

 

Den första etappen av tävlingen är nu live. Via ett offentligt röstningssystem som sker via Dark Custom sajten customkings.harley-davidson.com kommer den nordiska vinnaren att utses. Vinnaren går sedan vidare för att tävla mot de andra nationella vinnarna från Europa. De som är topp fem, kommer att bjudas in till den mest inflytelserika custom-showen i Europa: Wheels & Waves. Denna show äger rum i Biarritz, Frankrike från 11-14 juni. Av dessa topp fem, kommer en jury utse den bästa Street Custom från återförsäljarna – och dela ut det prestigefyllda priset Custom King trofén till vinnaren vid prisceremonin. 

HD-Ostfold-CustomKing-main

BIDRAGET FRÅN HARLEY-DAVIDSON ØSTFOLD 

 

För mer information om Battle of the Kings: http://customkings.harley-davidson.com

 

Fler bidrag...

030215-Battle-of-the-Kings-EMEA-Announcement-1

030215-Battle-of-the-Kings-EMEA-Announcement-4

030215-Battle-of-the-Kings-EMEA-Announcement-2