HARLEY-DAVIDSON söker en passionerad motorcyklist som vill bege sig ut på en två månader lång roadtrip i Europa, alla kostnader betalda. Utöver upplevelsen av att åka på hoj genom Europa, får man den Street Glide som används på resan, och dessutom en lön på 25,000 Euro.

Det låter som en ouppnåelig dröm, men det är det inte. Det här jobberbjudandet kommer i samband med att Harley-Davidson® lanserar Discover More-projektet för 2015. Detta initiativ började redan 2014 då flera hojåkare fick chansen att köra varsin delsträcka i Europa under fyra månader. I år söker vi endast en förare som är redo att påbörja den häftigaste resan i sitt liv. 

Den som får jobbet kommer att få planera sitt eget äventyr. Efter en månads planering och förberedelse, kommer föraren få köra sin egen Europaturné på två månader med ett filmteam som dokumenterar alla äventyr. Resan kommer att gå genom 20 länder i Europa, och målet är att försöka hitta de bästa vägarna att köra hoj på. Upplevelserna kommer sedan att delas på sociala medier och kampanjsajt. 

Den utvalda föraren startar sin resa i maj 2015. De som vill söka jobbet börjar med att gå in på www.h-d.com/riderwanted och berätta vad för egenskaper de har som gör att de skulle passa för den här häftiga körupplevelsen. Sista datum för att ansöka är 20 mars 2015. Den utvalda föraren kommer att avslöjas i april. 

Alla som söker måste ha ett giltigt EU-pass, ett mc-körkort (A), och det viktigaste av allt, passionen och engagemanget att berätta en story som inspirerar andra att pröva liknande äventyr.

Harley-Davidson EMEA Marketing Director Mike Johnstone kommenterar: ”Förra årets Discover More var ett test för det som händer nu 2015 – att välja en enda ambassadör för att visa världen vilken otrolig upplevelse en resa på en Harley kan vara. Discover More är skapad för att visa hur det är att köra en Harley-Davidson motorcykel på de bästa vägarna i Europa – och det är ett äventyr som man kanske bara gör en gång i livet, vi vill inspirera andra förare att göra samma sak, och uppleva magin i att köra en långtur med en Harley”

Discover More

Senare i år kommer Harley-Davidson ge motorcyklister i Europa, Mellanöstern och Afrika möjlighet att ladda upp innehåll och dela höjdpunkter från sina egna turer med andra touring-entusiaster. Ett online community som skapats av hojåkare, för alla, oavsett vilken hoj du kör. Det gör att motorcyklister kan utforska och upptäcka fler intressanta rutter och platser.

För mer information om sökandet efter en förare, besök www.h-d.com/riderwanted