Husqvarna Motorcycles Scandinavia har stolt presenterat AVA MC som officiell återförsäljare av tillverkarens modellprogram bestående av landsväg, Motocross, Enduro och Supermoto.

AVA MC, som är en fullsortimentshandlare, blir en stark partner och passar perfekt för den resa Husqvarna Motorcycles inlett för att bli den tredje största motorcykeltillverkaren i Europa.

Skärmavbild 2015-01-20_kl._06.44.19

AVA MC, som under många år varit en stark aktör inom MC-branschen, kommer fortsättningsvis kunna förse sina kunder med Husqvarna Motorcycles fulla modellprogram bestående av Landsväg, Motocross, Enduro och Supermoto.

Gunnar Blomgren, VD,AVA MC: ”Vi har en tid tittat på hur vi skall utveckla vår Motocross och Endurosatsning, När vi nu blir återförsäljare av Husqvarna Motorcycles som dessutom får ett högst intressant landsvägsprogram så känns det som att vi hittat rätt. Hela modellprogrammet kommer att finnas representerat hos oss likaså kommer vi att lägga krut på att ha ordentligt med Husky Power, Husky Style och originalreservdelar i lager.”

Krister Elfving, Brand Manager, Husqvarna Motorcycles Scandinavia: ”Med den utveckling vi står inför där fortsatt fokus kommer finnas på vårt offroadsegment samtidigt som vi lanserar ett komplett landsvägsprogram så känns det fantastiskt kul att kunna presentera AVA MC som det senaste tillskottet i vårt växande återförsäljarnät.”

www.husqvarna-motorcycles.se

 


I samband med årets internationella motorcykelmässa EICMA presenterade Husqvarna sina nya landsvägsmaskin, supermoton 701, och konceptmodellerna Vitpilen och Svartpilen som kommer att presenteras på marknaden i början av år 2017. Johan Ahlberg från Fastbikes.se fick sig en pratstund med Oliver Görhring, Managing Director hos Husqvarna Motorcycles, som berättar mer i detta WEBBTV-inslag.