Nu i veckan samlas flera tusen motorcykelintresserade på MC Mässan i Stockholm för att kika på det senaste. KTM finns på plats som en av de största leverantörerna och visar upp flera spännande nyheter.

KTMs monter är placerad i hall A, plats 35:20. Där visas stora delar av modellprogrammet och man kan bland annat spana in nyheten KTM 1290 Super Adventure som spås bli en storsäljare.

-KTM 1290 Super Adventure är den viktigaste nyheten, inte bara i år utan på länge. Den är verkligen top of the line! Komplett, direkt från fabrik, rejält utrustad och med en utmärkt komfort säger Anders Sarbäcken, VD KTM Scandinavia

Den mindre medlemmen i KTMs Adventure-familj, KTM 1050 Adventure finns också på plats liksom de nya sporthojarna KTM RC 125 och RC 390. Även den kritikerrosade elmotorcykeln KTM Freeride E, som kommer i tre olika utföranden, cross, enduro och supermotard version hittar du i monter A 35:20.

-Det är absolut värt att ta en sväng förbi vår monter och spana in KTM Freeride E. De är något utöver det vanliga!

Är man dessutom sugen på att provköra kommer vi tillsammans med MCRF att erbjuda provkörning av bland annat Freeride E meddelar Anna Quist, marknadsansvarig KTM Scandinavia.

MC Mässan är en höjdpunkt för alla motorcykelentusiaster men det är inte bara fokus på motorcyklar utan även kläder och tillbehör ges utrymme.

-Vi kommer att ha med delar ur vårt KTM PowerParts sortiment och kläder från vår KTM PowerWear kollektion 2015, ett område där vi ser att intresset för produkterna växer mer och mer för varje år. Utöver att visa upp våra produkter är mässan ett gyllene tillfälle att träffa våra slutkunder, något som vi uppskattar säger Anna Quist, marknadsansvarig KTM Scandinavia.

Nytt för i år är att KTM har två montrar. I monter A 20:51 byggs en mindre Racedepå upp. Där kan man bland annat spana in Daniel Bodins FMX hoj, den flerfaldige världsmästaren Mark Comas 450 Rally med flera. På plats finns även KTM Scandinavias sponsrade förare, däribland Joakim Ljunggren.

-Vill man snacka racing är det stället att besöka! Våra motocross- och enduroförare finns på plats och det kommer att finnas möjlighet att få autografer. Besökarna kan även delta i en TV-spels tävling de får spela det nya PS4 spelet RIDE som ännu inte haft premiär i Skandinavien, avslutar Anna Quist.

KTM finns representerade i totalt 3 stycken montrar under MC Mässan.

A 35:20 KTM Scandinavia

A 20:51 KTM Racedepå

A G:60 KTM Club Scandinavia