Schubert har presenterat sin nya öppna hjälm, Metropolitan 1, Här finner vi mängder av individuella designmöjligheter: stort urval av färger, olika typer av innerfoder, visir, luftventiler och mer. Dessutom är hjälmen ”plug & Play-redo” för SRC-system med integrerad mikrofon och högtalare. Här kan du kolla in en film som visar mer av den nya hjälmen…

Nya generationens SRC-System

Alla Metropolitan 1-hjälmar är konstruerade för användning med SRC-System ™. Varje hjälm är utrustad med inbyggda högtalare och två dolda mikrofoner. SRC-Systemet i sig finns som ett tillägg. Och för att göra det ännu bättre har Schuberth elegant införlivat systemet hos hjälmen. Integrering av ”plug & play” SRC-Systemet hos bakdelen av hjälmen är en barnlek.

Upp till två personer kan kommunicera med varandra med hjälp av SRC-Systemet och det är också möjligt att lyssna på musik. Anslutning till en mobiltelefon sker via Bluetooth och röststyrning används för att aktivera de viktigaste funktionerna (VOX-teknik). De grundläggande funktionerna kan också enkelt justeras med knapparna på SRC-enheten. Alla inställningar och uppdateringar hämtas trådlöst via en app (iOS och Android). SRC-Systemet uppges erbjuda 8 timmars samtalstid.

schubertmetro1