KTM ger alla tävlingssugna en anledning att åka till Åre i helgen och delta i Red Bull Home Run. Tävlingen går av stapeln på påskdagen och i år kryddar KTM prisbordet med en splitterny KTM 350 Freeride.

-Att vi supportar Red Bull Home Run känns som en självklarhet. Fart, adrenalin, race och en stor dos glädje är något som kännetecknar både tävlingen och KTM 350 Freeride vilket gör att hojen passar perfekt in i konceptet, säger Anna Quist, marknadsansvarig KTM Scandinavia.

da966fc10d

 

Red Bull Home Run firar femårsjubileum i år och på påskdagen kommer 500 skid- och snowboardåkare att kasta sig utför Åreskutan. Den som först tar sig ner till den omtalade After skin står som prestigefylld segrare. Det är dock inte bara försten ner som vinner utan övriga deltagare har även chans att kamma hem pris i kategorierna snabbaste tjej, snabbast på en planka, snabbast i Åre och dressed for success. Men man behöver varken vara, snabb, snygg eller snowboardåkare för att vara med i tävlingen där du kan vinna en helt ny KTM 350 Freeride.

-Det enda man behöver göra är att svara rätt på det frågeformulär som ges ut vid registeringen och ta sig i mål. Vill man dessutom man öka sin chans att vinna ska man även ta en selfie med hojen, som finns på plats vid registreringen och tagga @ktmsweden, meddelar Anna Quist.

Klicka här för att veta mer om hur man deltar i tävlingen om en KTM 350 Freeride

Mer information och spännande fakta om KTM 350 Freeride finns här

Läs provkörningen av KTM Freeride här...

www.ktm.com

www.redbull.com