MV Agusta har lanserat specialversioner av MV Agusta F4 och F4RR som kommer med ny grafik och ett ljud som sägs rocka fett. Tekniskt sett är modellerna oförändrade. De 20 första som beställer ett exemplar får ett Arrow RRSC017-system på köpet.

 

Egentligen handlar det inte om något alltför radikalt, utan här har MV Agusta bara ändrat några detaljer som ytterligare förädlar de redan exklusiva supersportmotorcyklarna från den italienska tillverkaren.

 g205443_ns

I det här specialutförandet har F4RR fått vad som sägs vara ett mer detaljerat grafisk koncept, tillgänglig med en "Ice" vit eller "Aviation" grå bas, som både kontrasterar fint med kolfiberdetaljerna och den röda ramen.

 g208286

De två versionerna är tekniskt oförändrade, med 195 hk för F4 och 200,8 hk för F4RR, och är båda kittade med elektroniskt styrd Öhlins stötdämpare, Brembo B50 monoblock bromsok och manuellt TIG-svetsad ram.

rrsc017

Den redan höga prestandan för både F4 / F4RR kan ökas ytterligare med ett nytt avgassystem. Detta alternativ kommer att ingå i priset för de första 20 kunderna, som får ett Arrow RRSC017-system på köpet. Vid sidan om extra hästkrafter sägs den verkliga glädjen var just ljudet.